idot!webengineers logo loader light
idot!webengineers logo light
Menu

16 december 2019

Mooie ontwikkelingen idot!webengineers

Sommigen waren al op de hoogte van de plannen en de voortgang van het hele traject. Voor anderen komt de volgende mededeling nu mogelijk als een donderslag bij heldere hemel. Zoals de uitschakeling van Ajax na de zeperd tegen Valencia. Of de keuze van het presentatietrio van het Songfestival. Het plotselinge semi-afscheid van Jeroen Pauw. Om over de pardoes ingelaste sabbatical van PewDiePie nog maar te zwijgen.

Maar terug naar de mededeling. Tromgeroffel.

Op 4 december j.l. zijn alle aandelen van creatief bureau boo!brandbuilders van oprichter Pim van den Bos overgegaan op vijf nieuwe partners / eigenaren. Ook de aandelen van online bureau idot!webengineers, dat al jaren nauw samenwerkt met boo! en twee jaar geleden bij boo! ‘introk’, zijn door hetzelfde vijftal overgenomen. De hechte samenwerking tussen boo! en idot! is het antwoord op de behoefte van klanten aan een strategisch en creatief partner die niet alleen merken kan bouwen, ontwikkelen en activeren, maar ook in conversie, sales en efficiëntie een essentieel stuk digitaal maatwerk kan bieden.

Het nieuwe directieteam dat aan het roer staat bij beide bureaus bestaat uit Erik Pauel (verantwoordelijk voor de offline operatie, productie en financiën), Joko Jongmans (verantwoordelijk voor concept en creatie), Daniël van Hoolwerff (verantwoordelijk voor on- en offline strategie), Paul Homan (verantwoordelijk voor de online operatie en techniek) en Robert Groot (verantwoordelijk voor commerciële zaken).

Fusie

Zowel ‘boo!’ als ‘idot!’ zullen – voorlopig – nog als aparte entiteiten blijven opereren onder hun huidige eigen naam. Komend jaar zullen beide bureaus officieel fuseren, om vanaf dat moment onder één vlag op de Zaan verder te varen. Uit welke kleuren die vlag precies zal bestaan en welke naam er straks op de boot geschilderd wordt, maken we op een later moment bekend. En ziehier dan dus toch echt wel even een heuse cliffhanger.

Tot die tijd maken we gelijk maar even van de gelegenheid gebruik om iedereen die zich hierbij aangesproken voelt, te bedanken voor het afgelopen jaar en willen we op voorhand al onze waardering uitspreken voor het vertrouwen, het komende jaar. Op een mooi uiteinde van het oude jaar en een minstens zo prachtig begin van het nieuwe.

Het team van boo!brandbuilders en idot!webengineers.  Zoals we nu dus nog heten…

Gaaf project?

Daarom samenwerken met idot!

Afspraak maken
  • checked circle red

    Partner bij de digitale transformatie, automatisering en online vraagstukken.

  • checked circle red

    Websites, portalen, data koppelingen en applicaties die marge en efficiëntie verhogen en bedrijfsrisico verlagen.

  • checked circle red

    Open en transparante werkwijze met een nuchter Noord Hollands team.