idot!webengineers logo loader light
idot!webengineers logo light
Menu

Wij zijn IDOT!

Digitale specialisten

Door het slim inzetten van de beschikbare technieken anno nu verbeteren/vereenvoudigen we bedrijfsprocessen, digitaliseren we papieren rompslomp en verhogen we de bedrijf efficiëntie.

Sinds de oprichting van idot! in 2012 zijn we continue in beweging. Meegaand met de technologische innovaties hebben we ons team uitgebreid tot inmiddels 8 toppers met een sterke focus op techniek. Een nuchtere aanpak met een “alles kan” insteek. Dikwijls moeten we hiervoor onze grenzen (met succes) verleggen.

Naast hard werken vinden we plezier net zo belangrijk. Gezamenlijk lunchen, regelmatig een biertje, het dagelijkse potje darten of de bedrijfsuitjes. De sfeer is informeel en gezellig waarbij we flexibele werktijden en dagen aanhouden. In een tijd waarin “jobhoppen” eerder regel dan uitzondering is hebben wij veel aandacht voor de individuele mens. Doelstellingen, ambities, beloningen maar ook wederzijdse feedback vinden wij erg belangrijk.

Je vind ons in pakhuis aan de Zaan in Wormer. Hier “hokken” we samen met boo!brandbuilders, boo!professionals en MakeMyDay. Dit gezamenlijke pact kan nagenoeg ieder media vraagstuk beantwoorden, van branding tot applicaties, websites tot activatie campagnes en een online nieuwsbrief tot hoogwaardige print.

 

Het team van idot!

Paul Homan

Technical Director

Robert Groot

Managing director

Barry Wonder

Lead developer

Paul Rookhuijzen

Fullstack developer

Nick van Oosterwijk

Frontend developer

Bart de Jong

WordPress Developer

Björn Visser

Backend developer

Alexander Smit

Projectmanager

Gaaf project?

Daarom samenwerken met idot!

Afspraak maken
  • checked circle red

    Partner bij de digitale transformatie, automatisering en online vraagstukken.

  • checked circle red

    Websites, portalen, data koppelingen en applicaties die marge en efficiëntie verhogen en bedrijfsrisico verlagen.

  • checked circle red

    Open en transparante werkwijze met een nuchter Noord Hollands team.